Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Турнир во баскет
Турнир во баскет
Во рамките на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз – 2018“

Општина Кочани организира Турнир во баскет, кој ќе се одржи на 28 и 29 септември 2018 г. и ги повикува заинтересираните баскет екипи да се пријават за учество.

Екипите се должни да уплатат котизација од 1 000 денари, да достават име на клубот и список од 4 играчи со броеви на личните карти.

Пријавените играчи треба да имаат наполнето 16 години.

Уплатата се врши на трезорската сметка: 736014044463010, шифра: 725939

Пријавувањето е до 24 септември, во Едношалтерската канцеларија на Општина Кочани.

Информации на: 071 208 299, Александар Зафиров

Фондот на награди за Баскет турнирот 2018 е: за прво место – 15 000 ден., за второ 10.000 ден. и за трето место – 5.000 ден.

Обезбедени се награди и за најдобар кошаркар и фер плеј тим.
Untitled Document
Локалитети