Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Конкурс за учество во Изборот на жетварска убавица 2018
Општина Кочани распишува конкурс за избор на жетварска убавица во манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз 2018“

На конкурсот може да се пријават девојки кои се жители на општина Кочани и се на возраст од 15 до 20 години.

Општинската администрација врши претселекција на пријавените кандидатки. Во изборот на жетварска убавица на општина Кочани може да учествуваат најмногу 15 девојчиња.

Конкурсот трае 7 дена од денот на објавувањето.

Пријавувањето е од 6 до 12 септември 2018 година, кај Ленче Карова, Општина Кочани: 072/275-632, l.karova@kocani.gov.mk

Општина Кочани

Организациски одбор на манифестацијата „Денови на кочанскиот ориз – 2018“
Untitled Document
Локалитети