Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Настани
Собирот на граѓани во Грдовци одложен за 14 август
Советот на Месната заедница на селото Грдовци ги известува жителите дека Собирот на граѓани за избор на органи на месната самоуправа закажан за 7 август 2018 година, се одложува за 14 август 2018 година со почеток во 20 ч., во Домот на културата.

Граѓаните со право на глас треба да понесат документ за лична идентификација.
Untitled Document
Локалитети