Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Настани
Солистички концерт на Благица Арсова
Вечерва, 14 јуни, во ОМУ „Ристо Јуруков“, солистички концерт на пијано ќе приреди Благица Арсова, матурантка од Државниот музички училиштен центар „Сергеј Михајлов“ од Штип, во класата на проф. Славче Величков.

Арсова ќе настапи со дела од Бах, Бетовен, Рахмањинов и Шопен.

Концертот започнува во 19:30 ч.
Untitled Document
Локалитети