Untitled Document
kocani.gov.mk
wikipedia
Untitled Document
Настани
Собир на граѓани за избор на органи на Месната заедница – Мојанци
Советот на Месната заедница на селото Мојанци, на 26 јуни 2018 г., во 20 ч., во ресторанот „Венеција“ свикува собир на граѓани.

На дневен ред на собирот е избор на органи на Месната заедница.

Граѓаните со право на глас треба да понесат документ за лична идентификација.
Untitled Document
Локалитети